Merel Waagmeester

In juni 2011 kwamen we voor alweer een bijzonder concert van Jeroen & Sandra van Veen naar de Metaal Kathedraal in De Meern. Die avond was Merel Waagmeester de beheerder van het pand; in die rol verzorgde ze op die prachtige lokatie gezellig drankjes met iets lekkers erbij.
Merel is zelf autonoom fotograaf en woont en werkt in Utrecht. Haar opleiding heeft ze gedaan aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en de Facultad de Bellas Artes in Granada (Spanje) tussen 2005 en 2008. Sinds 2007 exposeert ze regelmatig, zowel solo als samen met anderen.

BoekjeSimeon

 

Een van haar meest recente projecten was ‘Simeon ten Holt’.
‘Fotografe Merel Waagmeester maakte een jaar lang portretten in huize Ten Holt. De foto's geven samen met dagboekfragmenten en handgeschreven partituren een intiem beeld van de componist Simeon ten Holt die op 25 november 2012 op 89-jarige leeftijd is overleden.’- citaat van www.behance/gallery/Simeon-ten-Holt

Het is een prachtig boekje geworden. Het is te verkrijgen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

[Vorige]  [Volgende]  [Terug]
Laatst aangepast op zaterdag 28 december 2013 16:33
MerelWaagmeester