Theater Aan De Slag

Sinds enkele jaren hebben Peter & Anja Elbertse in het centrum van Culemborg hun Theater Aan de Slag. Peter is de eerste paukenist van het Nederlands Philharmonisch Orkest en in Culemborg e.o. bekend van het organiseren (en uitvoeren) van diverse muziekspektakels (zoals Culemborg van Slag). In de vele jaren van zijn professionele bestaan als musicus heeft hij talloze (muzikale) ontmoetingen met professionele collega’s en talentvolle amateurs gehad, niet alleen op klassiek gebied. Deze contacten hebben Peter geïnspireerd om ze eens zelf ‘in huis’ te halen, waarvoor het podium van Theater Aan De Slag dé plek is geworden. De oude bakkerij is verbouwd tot privétheater, compleet met garderobe, pauzeruimte én overdekt terras! Er is plaats voor ca. 50 bezoekers, dus een ‘meet & greet’ met de artiesten is altijd bij de prijs inbegrepen!

bekijken-aan-de-slag

We kwamen hier terecht door onze belangstelling voor de optredens van Jeroen en Sandra van Veen, die we hier in mei 2010 voor het eerst écht ontmoeten. In plaats van de muziek van Simeon ten Holt waar we ze van kenden, speelden ze deze keer Satie. Opnieuw werd het een bijzondere bijeenkomst: meedoen aan ‘de Parade’, de absurdistische ‘stomme’ film Entr’acte (1924) van René Clair met live-begeleiding van Jeroen en Sandra, de high tea met heerlijke hapjes in het zonnetje op het terras en het napraten met een glaasje achteraf.

bekijken-aan-de-slag-binnen

Het was een warme ontmoeting met Peter & Anja, die bijna verbaasd waren dat wij van zo ver naar hun kleine theater in Culemborg kwamen.
Helaas is het ook diezelfde afstand – toch een uurtje rijden – die ons tegenhoudt om alle concerten die ons leuk lijken te bezoeken, maar we zijn wel regelmatige gasten!

Theater Aan De Slag
Peter & Anja Elbertse
Herenstraat 18 – 20
4101 BT Culemborg
0345 515 309

http://www.theateraandeslag.nl
Bestel kaartjes bij voorkeur via email:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

[Vorige]  [Volgende]  [Terug]
Laatst aangepast op maandag 11 november 2013 09:49
orgelpark