Brouwerij de 7 Deugden

In het najaar van 2013 kwam onze dochter aan met een wel heel mooi bier: Scheepsrecht van Brouwerij de 7 Deugden De brouwerij is vrij nieuw, ambachtelijk en kleinschalig en is gevestigd in Amsterdam! Het bier bleek heerlijk en beslist voor herhaling vatbaar. De 7 Deugden heeft een assortimentsdoos met 6 bieren; ze maken 7 vaste bieren en daarnaast per seizoen één of twee seizoensbieren. Een leuk ding aan de Brouwerij de 7 Deugden is de naamgeving van hun bieren. Elk bier heeft namelijk een bijzondere naam, veelal woordspelingen op Nederlandse gezegdes. Dat maakt het ook (bijna?) onmogelijk om ze vertalen. We doen toch een poging voor de Engelse versie van onze website...

We zijn begonnen met de assortimentsdoos om de verschillende bieren te leren kennen: Ruw+Bolster, Wijs+Neuzig, Arm+Zalig, Bezig+Bij, Dubbel+Dik, Stout+Moedig en natuurlijk (weer) Scheepsrecht.
Brouwerij de 7 Deugden brouwt apart speciaalbier. De bieren zijn anders dan je gewend bent, doordat verschillende kruiden en specerijen worden gebruikt. Het zijn bieren om aandachtig van te genieten bij een lekker kaasje of een mooie maaltijd.
Bij de 7 Deugden werken mensen voor wie een gewone baan niet vanzelfsprekend is. Voor deze mensen biedt de 7 Deugden een plek waar ze er toe doen, waar ze zich kunnen ontwikkelen.
De brouwerij biedt de mogelijkheid voor allerlei ‘groepsactiviteiten’ zoals proeverijen, rondleidingen etc. voor groepen van 8 – 45 personen. Je kunt de bieren daar, op locatie dus, proeven, maar er zijn ook diverse horecagelegenheden waar je kunt genieten van het prachtige bier van de 7 Deugden. Kijk voor meer informatie op de website van de brouwerij.

Brouwerij de 7 Deugden
Osdorperweg 578 achter
1067 SZ Amsterdam
020 667 3221

http://www.de7deugden.nl

[Vorige]  [Volgende]  [Terug]
Laatst aangepast op donderdag 06 maart 2014 10:10
ragnaud-sabourin