OpenSourceTRIZ

www.opensourcetriz.com

‘Open-Source Collaboration

Op deze website is veel informatie beschikbaar. Dit is uitermate nuttig wanneer je TRIZ zelf of aan anderen wilt leren, wilt toepassen of projecten waarin TRIZ wordt toegepast wilt begeleiden. Kijk vooral goed rond. We hopen dat wat je vindt  interessant voor je is and dat je nog vaak terugkomt.
Met uitzondering van de e-boeken kun je alle materialen op deze site vrij downloaden en wijzigen zonder gevaar voor schending van het auteursrecht. De meeste materialen zijn beschikbaar in PPT-formaat (Powerpoint) zodat je makkelijk kunt wijzigen.’- vertaald van www.opensourcetriz.com

De auteurs van deze site zijn ervaren en geschoolde TRIZ-mensen die in de industrie werken en dagelijks problemen oplossen. Het is hun passie om betere manieren te vinden voor innovatie. De site wordt regelmatig geupdate, dus het is handig om de site frequent te bezoeken. Voor ons is het belangrijkste voordeel van deze site dat het in het Engels is geschreven door native Engelsen. Dat maakt de inhoud wel zo begrijpelijk!

[Vorige]  [Volgende]  [Terug]
Laatst aangepast op zondag 09 februari 2014 17:02
opensourceTRIZ