Algorithm

‘Algorithm is het innovatiecentrum van GEN3 in St. Petersburg (Rusland) en het regionale centrum voor klantenservice voor bedrijven in Rusland en Oost-Europa. Algorithm heeft een sterk team wetenschappers en ingenieurs die zeer goed bekend zijn met GEN3’s open innovatie methode (G3:ID). Hiermee vormt Algorithm een integraal deel van veel werk dat GEN3 wereldwijd voor haar klanten doet. Het is ook de spil van GEN3’s Global Knowledge Network, dat bestaat uit 1500 wetenschappers uit verschillende kennisgebieden en landen, en dat hooggekwalificeerde experts over de hele wereld bereikt. Algorithm biedt een grote verscheidenheid aan faciliteiten op het gebied van onderzoek, verificatie en prototyping. De teams zijn volledig uitgerust om naadloze samenwerking met andere GEN3 medewerkers – op andere lokaties - te garanderen.

Algorithm is wereldleider op het gebied van technologische consultancy en industrieel ontwerp.’- vrij naar www.gen3.ru/eng/ en www.gen3partners.com

Algorithm was mede-organisator van het TRIZFest 2009 dat wij in juli 2009 in St. Petersburg (Rusland) bezochten. Het leverde of sponsorde veel van de facilteiten op de conferentie, waaronder simultaanvertaling Russisch-Engels en andersom. We hebben veel medewerkers van Algorithm ontmoet en waren zeer blij met hun hulp in een (voor ons) zo ander land, in het bijzonder met die van Oleg Feygensen, hoofd van de afdeling Training.

Algorithm
http://www.gen3.ru/eng/
http://www.gen3partners.com/services/algorithm

[Vorige]  [Volgende]  [Terug]
Laatst aangepast op zondag 09 februari 2014 16:58
algorithm