TRIZ-profi

‘De TRIZ-profi groep is op 10 januari 2005 ontstaan op initiatief van Viktor Nikolaevich Baturin, die in Moskou bekende TRIZ-specialisten om zich heen verzamelde. De taken van de groep waren het analyseren van innovatieve projecten, het perfectioneren van landbouw- en andere machines en het trainen van Russische ingenieurs en studenten van gerenommeerde Russische universiteiten op het gebied van creatieve technologie.
Onder de TRIZ-profi specialisten bevindt zich een groot aantal auteurs van uitvindingen en innovatieve methoden, ontwikkelaars van computerprogramma’s om uitvinders te ondersteunen, auteurs van boeken en artikelen over ‘classical TRIZ’en de toepassing daarvan in het bedrijfsleven en in het onderwijs. Deze boeken en artikelen zijn in verschillende talen vertaald.
TRIZ-profi specialisten houden lezingen , houden seminars en conferenties, ook voor buitenlands publiek – met simultane vertaling. TRIZ-profi accepteert inschrijvingen van organisaties voor in-company trainingen, evenals inschrijvingen van individuele personen voor deelname aan open seminars.’ – vertaald van www.triz-profi.com/eng/

Wij hebben tijdens het TRIZFest in St. Petersburg Anatoly Guin ontmoet. Hij is een van de specialisten van het eerste uur. Een geweldig boeiende man met groot inzicht. Nadeel: hij spreekt alleen Russisch!

TRIZ-profi
http://www.triz-profi.com/eng/

http://www.trizway.com/
(alleen in het Russisch)

[Vorige]  [Volgende]  [Terug]
Laatst aangepast op zondag 09 februari 2014 16:59
TRIZ-profi