Appril

‘Appril is een festival over apps. Gedurende de maand april organiseert het team van appril in Amsterdam allerlei evenementen en bijeenkomsten rondom apps. Ontwikkeling, ontwerp, distributie, gebruik, alle aspecten komen aan bod. We organiseren zelf sessies (workshops, lezingen, borrels) maar bieden ook derden gelegenheid om onder de vlag van Appril deel te nemen.
Met onze activiteiten willen we mensen samenbrengen omdat wij geloven dat apps de wereld veranderen. We hebben – via mobiel of tablet – overal en altijd toegang tot kennis, informatie en tot elkaar. De wereld is nog nooit zo verbonden geweest, maar dat kan ongetwijfeld beter of anders of leuker. Appril nodigt daarom iedereen uit – pioniers, makers, gebruikers en groupies van apps – om de toekomst te vormen. Met onze activiteiten helpen wij mensen hun ideeën waar te maken via technologie.’ – citaat van http://www.appril.nl

Vanuit onze interesse in nieuwe en opkomende technologieën is het festival Appril fantastisch. In 2012 is Appril voor het eerst georganiseerd en het werd meteen een groot succes. Allerlei partijen die iets met apps doen (of iets er mee willen doen) kwamen toen bij elkaar en zorgden voor ruim 40 evenementen in de maand april. John presenteerde er een verhaal over de 'Ecology van Apps'. Voor de komende versie in 2013 heeft John zich aangesloten bij de organanisatie om vooral ook de gevestigde partijen, zowel potentiële makers van apps als potentiële gebruikers daarvan, te interesseren in deelname en sponsoring van het festival.

Appril

Appril
http://www.appril.nl

[Vorige]  [Volgende]  [Terug]
Laatst aangepast op zondag 09 februari 2014 16:59
Appril