Jansen, Michal
Kletsboek! Voor kleine en grote mensen
2010

Een aanrader voor iedereen die iets met kinderen (wil) doen! Samen lachen, mopperen, fantaseren, tekenen, dromen, ontspannen en... kletsen! Kletsboek! is een bijzonder en origineel boek. Een invulboek voor kinderen én grote mensen. Telkens links een bladzijde voor een kind en rechts een bladzijde voor een mama, papa, oma, opa, juf, tante of vriendin. Je ‘maakt’ samen de vragen en kletst erover.

Het is een geweldig boek dat veel, heel veel stof voor een gesprek geeft. ‘Gewone’ onderwerpen zoals Over mij, Mijn namen, Ons huis en Dit ben ik. Maar ook onderwerpen als: Voor 1000 euro – als je er 1000 euro voor zou krijgen zou je dan (bijvoorbeeld) een nacht in een konijnenhok slapen?; Kampioen – waar ben jij een kampioen in en welke prijzen zou jij wel willen winnen; Leukste en stomste – kleur, eten, lied, sport, seizoen etc.; Prik een vraag – prik met je ogen dicht een woord en maak daarmee een vraag voor elkaar.

Op elke pagina staan kletskaders die je kunt gebruiken om een soort van ‘verdieping’ te bereiken – bijvoorbeeld: wat denk jij dat ik zou zeggen? Of gewoon door zelf iets te bedenken wat er bij een bepaald onderwerp aan bod zou kunnen komen.

Door dit Kletsboek! wordt het gemakkelijk om het met je kind samen over allerlei dingen te hebben. Voor zowel grote als kleine mensen levert dit boek allerlei onderwerpen, aanleidingen en situaties om samen gezellig (en voor iedereen leerzaam!) gericht te kletsen over van alles en nog wat.

[Vorige]  [Volgende]  [Terug]
Laatst aangepast op vrijdag 14 augustus 2015 10:34
Grand